Négy helyszínünk nyitva!

Örömmel tájékoztatjuk vendégeinket, barátainkat, hogy ezen a hétvégén, május 15. és 18. között újra kinyitjuk az Arborétumot és a Teaházat. Így már négy különböző helyszínen várjuk Önöket:

A Viator étterem terasza: szombaton és vasárnap 12.00-18.00 között lesz nyitva.

A Pausa Apátsági Kávéház terasza és az Omnibus Food truck a városközpontban péntek, szombat vasárnap 11.00 és 18.00 óra között kínálja édes és sós finomságait.

Pincészetünk kóstolóterasza csütörtökön és vasárnap 12.00 és 18.00, pénteken és szombaton: 12.0 és 19.00 között kínálja a friss Tricollist és a 2019-s Rajnai Rizlinget is.

A gyógynövénykerti Teaház és az Arborétum szombaton és vasárnap 10-18 óra között látogatható.

 

A parkolókat a fentiekkel összehangban nem zárjuk le, elsősorban a Viator alatti parkolóban várjuk vendégeinket. A gyógynövénykert melletti-alatti parkolónk az építési munkálatok miatt jelenleg nem használható.

A Főapátság bazilikája és egyéb turisztikai látványosságai, a Kerengő és a Főkönyvtár sajnos továbbra sem látogathatók.

A lehetséges eszközökkel igyekszünk óvni vendégeink biztonságát.

A Teaházban ezért kérjük, hogy egyidejűleg csak két vásárló tartózkodjon. Kérünk mindenkit a kihelyezett kézfertőtlenítők használatára. Vendéglátóipari egységeinkben a munkatársaink maszkban és kesztyűben szolgálnak ki mindenkit. Az asztalokat megfelelő távolságban helyeztük el, minden vendég távozása után fertőtlenítjük az asztalokat, székeket, étlapokat. Mindenhol ügyelünk a 1,5 méteres távolság betartására és erre kérjük vendégeinket is.

Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a legfrissebb kormányzati rendelkezéseket és a saját intézkedéseinket ehhez igazítjuk.