Online szentmise-közvetítés a Bazilikából minden vasárnap

Minden vasárnap 10:00 órakor Youtube-csatornánkon keresztül online közvetítjük a konventmisét a pannonhalmi bazilikából. Ez a szentmise a Pannonhalmi Bencés Gimnázium online diákmiséje is. Bencés szerzetesközösségünk várja az imaszándékokat, imakéréseket. Ezekért is imádkozunk a konventmisében, valamint a szerzetesközösség imaóráiban.

Tovább a szentmiseközvetítésre!

Imaszándék beküldése

Online esti imák

A Pannonhalmi Bencés Gimnázium online esti imái a gimnázium YouTube-csatornáján követhetők. Köszönjük azt a sok visszajelzést, amelyet az imádságba bekapcsolódó családoktól kapunk! Itt egy rövid levél ezekből:
"Most megnézem az esti imát, mert az fontos! Ma reggel szóltam azoknak a kolléganőknek, akik tavasszal is együtt várták velünk az esti imát. [Az egyik kolléganőnk] még fiatal, vizsgálat közben jött be, a fülébe súgtam, hogy megkezdődött a második évad. Felkiáltott, tapsolt és ugrált, mint egy kisgyerek. [...] doktor közben vizsgált.  🙂 Annyit kérdezett, hogy a vasárnapi misék is közvetítésre kerülnek?
Néhány perc csupán esténként, de olyan megtartó ereje van, úgy tud reményt adni, csöpögtet annyi kitartást, ami épp elég, mint semmi más. Köszönjük ezt nektek!"

Tovább a gimnáziumi esti imára!