A kifinomult borok, a minőségi gasztronómia, a természeti-épített környezet és az igényes jazz-zene összhangját megteremtő Pannonhalmi Jazznyár az elmúlt másfél évtizedes történetében mindvégig olyan emlékezetes koncertek sorát hozta el a közönségnek, amelyek maradandó élményt hagytak fellépőknek és résztvevőknek egyaránt. Ezt a hagyományt folytatja a Pannonhalmi Főapátság 2021 nyarán is, 6 estén át zajló nyári koncertsorozatával.

Az eseményeket a Pannonhalmi Jazznyár keretében a Pannonhalmi Főapátság más-más helyszínein rendezi meg, nevezetesen az Illatmúzeum előtti téren, a Pannonhalmi Főapátság pincészetének teraszán és a Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajorban a PAUSA Apátsági Kávéház és a Pannonhalmi Apátsági Galéria közös udvarán. Ezeken a koncerteken nagyobb létszámú zenekarokkal, hangtömegben és látványban egyaránt exponáltabb eseményekkel találkozhatnak majd a résztvevők.

A nagyszabású koncertek mellett három alkalommal idén nyáron is megrendezésre kerülnek a VIATOR Jazzvacsorák a VIATOR Apátsági Étteremben. Az eseményekre bensőségesebb hangulatú, harmonikus zenés előadásokkal és színvonalas tányérszervizes vacsorával várjuk kedves Vendégeinket.

Ahogy a korábbi években, úgy a 2021-es nyári szezonban is főtámogatónk az AUDI Hungaria Zrt, akiknek ezúton is köszönjük az évek óta tartó bizalmat. A hosszú együttműködés alapköve az értékteremtési szándék, közös célunk pedig továbbra is a pezsgő kulturális élet fenntartása a térségben.

 

Főtámogatónk: 

Programok

 áRON feat. Szakonyi Milán & GnS Horns

2021. június 18. péntek 19.30 óra

PANNONHALMI JAZZTERASZ
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertje – Illatmúzeum előtti tér

További információ és jegyvásárlás

 

Szőke Nikoletta Quartet

2021. július 2. péntek 19.30 óra

VIATOR JAZZVACSORA
Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza

További információk

Zolbert és Nagy Adri

2021. július 16. péntek 19.30 óra

PANNONHALMI JAZZTERASZ
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza

További információk és jegyvásárlás

Antal Gábor trió feat Szőke Szandra

2021. augusztus 6. péntek 19.30 óra

VIATOR JAZZVACSORA
Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza

További információk

Stinky Bugs feat. CéAnne, Koszi Janka & Méhes Adrián

2021. augusztus 19. csütörtök (!) 19.30 óra

PANNONHALMI JAZZ- & GASZTROMAJOR
Helyszín:
Major - PAUSA Apátsági Kávéház és Pannonhalmi Apátsági Galéria belső udvara

További információk és jegyvásárlás

Révész Richárd Latin Jazz Trió feat. Urbán Orsi

2021. szeptember 3. péntek 19.30 óra

VIATOR JAZZVACSORA
Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza

További információk

Belépőjegy

A Pannonhalmi Jazzterasz és a Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajor eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 4.900,- Ft/fő, amely tartalmaz egy logóval ellátott kóstolópoharat és egy köszöntőitalt, továbbá feljogosít az adott koncerten történő részvételre.

A VIATOR Jazzvacsorák eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 9.000,- Ft/fő, amelyből bruttó 5.000,- Ft/fő az étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított ételeinek alkalmi kínálatából és itallapjáról történő fogyasztás árába beszámításra kerül!

Jegyvásárlás

A nagy érdeklődésre és a helyek korlátozott számára való tekintettel mindegyik rendezvénysorozat koncertjeinek látogatása az előző évek gyakorlatát követve kizárólag előzetes jegyvásárlással lehetséges. A jegyértékesítést az idei szezonban saját online-felületünkön történik, megkönnyítve és hatékonyabbá téve a vásárlást. Az idei jazzévad koncertjeinek belépőjegyei 2021. június 5. szombattól az alábbi linken vásárolhatók meg a Barion fizetési kapuján keresztül történő bankkártyás tranzakcióval:

www.pannonhalmifoapatsag.hu/jegyvasarlas

FIGYELEM! A VIATOR Jazzvacsorák eseményeire az online jegyvásárlás nem lehetséges, jegyet vásárolni közvetlenül az étteremnél lehet a következő elérhetőségeken:
Tel.:           +36/96/570-200
Mobil:        +36/30/213-6000
E-mail:      etterem@viator.co.hu

TRICOLLIS FOGLALÁSI KÖZPONT
Cím:          H-9090 Pannonhalma, Vár 1.
Tel.:           +36/96/570-191
E-mail:      info@osb.hu
Web:         www.pannonhalmifoapatsag.hu

VIATOR APÁTSÁGI ÉTTEREM ÉS BORBÁR
Cím:          H-9090 Pannonhalma, Vár 1.
Tel.:           +36/96/570-200
Mobil:        +36/30/213-6000
E-mail:      etterem@viator.co.hu
Web:         www.viator.co.hu

 

Fontos tudnivalók a jegyvásárlással kapcsolatban:

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Pannonhalmi Jazznyár programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatók és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

A jogszabály értelmében a rendezvény szervezője az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni, és aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, attól a belépést meg kell tagadnia – függetlenül attól, hogy az érintettnek van-e érvényes belépőjegye.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Amennyiben ez a helyzet bekövetkezne, erről weboldalunkon tájékoztatni fogjuk Önöket. Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak.

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy minden helyszín meghatározhatja a saját szabályait az aktuális jogszabályoknak megfelelően, ezért feltétlenül ellenőrizze a rendezvény szervezője által közzétett információkat, mielőtt eseményre indulna.

A védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha az érintett a koronavírus elleni védettségét a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolja.

Transzfer

A megyeszékhelyről indulók és oda érkezők számára mindegyik koncert esetén transzferlehetőséget biztosítunk. A győri Városháza mellől 18.30 órakor modern, kényelmes, légkondicionált autóbusz indul az adott rendezvényhelyszínre, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza. A buszjegy ára bruttó 3.200,- Ft/fő/retúr.

Az idei évtől a busztranszfert kizárólag előre megváltott jegyvásárlással tudjuk garantálni.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az utazásra vonatkozó helyigényüket a Viator Jazz Vacsorák esetén az étterem email címén a jegyvásárlással egy időben, de legkésőbb az érintett koncertet közvetlenül megelőző hétfőig jelezzék!

A Pannonhalmi Jazzterasz és a Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajor eseményeire az online-jegyvásárlással egyidőben tudja foglalását megtenni, de legkésőbb az érintett koncertet közvetlenül megelőző hétfőig. További kérdés esetén érdeklődjön a TriCollis Foglalási Központ elérhetőségein.

A minimális utaslétszám minden koncert esetében 8 fő!

www.pannonhalmifoapatsag.hu/jegyvasarlas

A fentiek hiányában a transzferlehetőséget nem tudjuk garantálni!