Pannonhalmi JazzNyár – DANI JÁNOS TRIÓ feat. HORÁNYI JULI

2022. augusztus 05. 19:30 Viator Apátsági Étterem és Borbár

Vacsorával egybekötött jazz koncert a Viator étteremben

Dani János meghatározó egyénisége a magyar jazz zenei szcénának. Muzsikus családból származik, több hangszeren játszik professzionális szinten, de legközelebb a jazzgitár áll hozzá, ezen komponálja saját dalait is. A formációban legkedvesebb barátaival, családtagjaival zenél együtt.

A formáció az elmúlt 10 évben jelentős sikereket könyvelt el, ezek közé sorolhatók a Csík Lacival készített, többszázezres nézettségeket elérő közös szerzeményeik is. Repertoárjában saját szerzeményei mellett örökzöld jazz sztenderdek és a pop világ leghíresebb dalai is megtalálhatóak.

A trió vendége, Horányi Juli egyéni megjelenése és különleges hangja, sajátos előadásmóddal párosul, megjegyezhető és karakteres személyiség. Dalaiban egyszerre van jelen az elvont, művészi gondolkodás és a mainstream zenékben fellelhető, populáris dallamvezetés, ez a kettősség adja meg a YOULÏ produkció, semmihez sem hasonlítható egyediségét.

Horányi Julival és a trió zenészei már számos, sikeres, közös koncertet adtak, mely egy pop és jazz zene koktél, kifejezetten az ínyencek számára.

Helyszín:

VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza

(Esőhelyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár)

Jegyek a készlet erejéig online vásárolhatók!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

További információ:

event@osb.hu

https://pannonhalmifoapatsag.hu/pannonhalmi-jazznyar-2022/

Ticket Type Price Cart
Pannonhalmi JazzNyár - DANI JÁNOS TRIÓ - 08. 05. 19:30 9 000 Ft

Tovább

Transzferjegy - 08.05. 4 200 Ft

Tovább