A Unique Pannonhalma exkluzív kulturális kalandtúra a Pannonhalmi Főapátságban

A Pannonhalmi Főapátság új, high-end programmal várja a különlegességekre nyitott közönséget. A UniqueHungary-val közösen kínált exkluzív kulturális és történeti élményre, kincskeresésre, csapatépítésre és kalandra elsősorban a cégek, intézmények felső vezetését várjuk.

A program során a résztvevők a csapatvezetők kíséretében a Főapátság nagyközönség elől elzárt részeibe nyerhetnek bepillantást. Pannonhalmi szerzetesektől és diákoktól soha, sehol nem hallott történeteket hallhatnak a Főapátság történetéről és mindennapjairól. A magyar régmúlt tárgyi emlékei, kincsei elevenednek meg előttük. A csapatok előtt sorra nyílnak meg a monostor elzárt belső tereinek titkai.

Többek között megtudhatják...

  • ki rakta le a könyvtár utolsó kövét?
  • melyik 7 főbűnt jelképezik a kerengő gyámkövei?
  • a pannonhalmi okos szamár történetét
  • mit jelent a napóra felirata: „Egy közületek az utolsó lesz nekem”?
  • hol van a „gyilokjáró” és mire szolgál?

A Unique Pannonhalma programra csoportok jelentkezését várjuk. A minimális létszám 15 fő, maximális létszám 50 fő. A program exkluzív jellege miatt minden esetben előzetes időpontajánlás és egyeztetés szükséges. A Pannonhalmi Főapátság évente meghatározott számú programot biztosít, melyekre előjegyzés mellett lehet jelentkezni.

További információ és jelentkezés:

Pannonhalmi Főapátság:
TriCollis Foglalási Központ
Tel.: 96/570-191
E-mail: info@osb.hu
www.bences.hu

Unique Hungary:
E-mail: pannonhalma@uniquehungary.hu
www.uniquehungary.hu

UNIQUE PANNONHALMA
Könyvtár