Kedves Barátunk!

Várszegi Asztrik emeritus főapát úr 2021. január 26-án tölti be 75. születésnapját. A járvány okozta lezárások miatt és Asztrik atya kérése okán is csak a szerzetesközösség köszönti őt. Szeretnénk viszont ezt az alkalmat az Ön segítségével személyessé és különlegessé varázsolni. Kérjük, írja meg, mi az, amit személyesen köszön neki az elmúlt évekből! Mi volt az a meghatározó élmény, amelyet Asztrik atyának köszönhet vagy vele együtt élt át?

A nekünk megírt gondolatokat, köszönő sorokat január 24-én este fogjuk megosztani a születésnapossal és a szerzetesközösséggel. Asztrik püspök atyával együtt pedig a 2021. január 24-én 17:00 órakor kezdődő vesperásban adunk hálát az elmúlt évtizedekért. Köszönjük előre is, ha ír, és szeretettel várjuk a bazilikából online is közvetített imádságra!

Továbblépésével beleegyezik adatainak tárolásába, illetve azoknak az Ön tájékoztatására történő felhasználásába. Adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Kizárólag az Önnek szóló tájékoztatási tevékenység során használjuk fel az Ön által megadott információkat.

Köszönjük, hogy az "emlékezet" főapátsági évadában megosztja Várszegi Asztrik emeritus főapát úrral és szerzetesközösségünkkel születésnapi köszöntő gondolatait. Tisztelettel köszöntjük:

a bencés szerzetesközösség