Igényes jazz-zene, kifinomult borok, minőségi gasztronómia és nyáresti hangulat festői tájon. Ez a Pannonhalmi JazzNyár, a Pannonhalmi Főapátság nyári jazzkoncert sorozata, amely másfél évtizedes múltnak örvend, és olyan koncertek sorát hozta el a jazzt kedvelő közönségnek, amelyek valódi helyi tradícióvá emelték az évente ismétlődő programsorozatot.

Ezt a töretlen hagyományt folytatja a Főapátság 2022 nyarán is, ezúttal egy 6 estén át zajló nyári koncertsorozattal. Az eseménysorozat sokszínűségét a fellépő zenészek által képviselt széles zenei paletta mellett ezúttal a rendezvények változatos helyszínei is biztosítják majd.

Ezévi koncerthelyszíneink:

  • A Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertje (Illatmúzeum előtti tér)
  • A Pannonhalmi Főapátság pincészetének panorámás terasza
  • A Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajor (a PAUSA Apátsági Kávéház és a Pannonhalmi Apátsági Galéria közös udvara)
  • A Viator Apátsági Étterem terasza

A 3 nagyszabású koncertet a tavalyi évhez hasonlóan a VIATOR Apátsági Étterem Jazzvacsora sorozata egészíti majd ki, 3 különböző fellépővel. Ezeken bensőségesebb hangulatú vacsoraesteken, harmonikus zenés előadásokkal és színvonalas tányérszervizes kiszolgálással várjuk majd a gasztronómiáért és jazzért egyaránt rajongó vendégeinket.

Főtámogatónk: 

Ahogy a korábbi években, úgy a 2022-es nyári szezonban is főtámogatónk az AUDI Hungaria Zrt, akiknek ezúton is köszönjük az évek óta tartó bizalmat. A hosszú együttműködés alapköve az értékteremtési szándék, közös célunk pedig továbbra is a pezsgő kulturális élet fenntartása a térségben.

 

Koncertek


Subtones
2022. 06.17.  19.30
Jazzterasz Vol. 1.

Helyszín: Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertje

További információ és jegyvásárlás

 

Dani János Trió feat. Horányi Juli
2022. 08. 05.  19.30
Jazzvacsora Vol. 3.

Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza

További információ és jegyvásárlás

Hajdu Klára Quartet feat. Borbély Mihály
2022. 07. 01. 19:30

Jazzvacsora Vol. 1.

Helyszín: Viator Apátsági Étterem

További információ és jegyvásárlás

Fusio Group feat. Kertész Erika
2022. 08. 19. 19.30
Jazzterasz Vol. 3.

Helyszín: Pannonhalmi Apátsági Pincészet terasza

További információ és jegyvásárlás

Sebestyén Patrik Sextet feat. Urbán Orsi
2022. 07. 15. 19.30
Jazzterasz. Vol. 2.

Helyszín: Apátsági Major, Pannonhalma

További információ és jegyvásárlás

Bolyki Tamás Quartet feat. Parragi Rebeka
2022. 09.02. 19.30
Jazzvacsora Vol. 3.

Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza

További információ és jegyvásárlás

Belépőjegy

A Pannonhalmi Jazzterasz és a Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajor eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 4.900,- Ft/fő, amely tartalmaz egy logóval ellátott kóstolópoharat és egy köszöntőitalt, továbbá feljogosít az adott koncerten történő részvételre.

A VIATOR Jazzvacsorák eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 9.000,- Ft/fő, amelyből bruttó 5.000,- Ft/fő az étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított ételeinek alkalmi kínálatából és itallapjáról történő fogyasztás árába beszámításra kerül!

Jegyvásárlás

A nagy érdeklődésre és a helyek korlátozott számára való tekintettel a rendezvénysorozat koncertjeinek látogatása az előző évek gyakorlatát követve kizárólag előzetes jegyvásárlással lehetséges.

A jegyértékesítést az idei szezonban a Pannonhalmi Főapátság saját jegyvásárlási felületén történik, megkönnyítve és hatékonyabbá téve a vásárlást. Az idei jazzévad koncertjeinek belépőjegyei az alábbi linken vásárolhatók meg a Barion fizetési kapuján keresztül történő bankkártyás tranzakcióval:

www.pannonhalmifoapatsag.hu/jegyvasarlas 

Transzfer

A megyeszékhelyről indulók és oda érkezők számára mindegyik koncert esetén transzferlehetőséget biztosítunk. A győri Városháza mellől 18.30 órakor modern, kényelmes, légkondicionált autóbusz indul az adott rendezvényhelyszínre, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza.

A buszjegy ára bruttó 4.200,- Ft/fő/retúr.

Az idei évtől a busztranszfert kizárólag előre megváltott jegyvásárlással tudjuk garantálni.

A Pannonhalmi Jazzterasz és a Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajor eseményeire az online-jegyvásárlással egyidőben tudja foglalását megtenni, de legkésőbb az érintett koncertet közvetlenül megelőző hétfőig.

A minimális utaslétszám minden koncert esetében 8 fő!

www.pannonhalmifoapatsag.hu/jegyvasarlas

A fentiek hiányában a transzferlehetőséget nem tudjuk garantálni!

További információ:
event@osb.hu
PANNONHALMA ÉLMÉNY – Legyen a részese!
www.facebook.com/pannonhalmaelmeny