2021. július 2. péntek 19.30 óra
Helyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár terasza
(Esőhelyszín: VIATOR Apátsági Étterem és Borbár)

Szőke Nikoletta - ének
Farkas Zsolt - zongora
Barcza Horváth József -nagybőgő, basszusgitár
Balog László - dobok

A VIATOR Jazzvacsorák eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 9.000,- Ft/fő, amelyből bruttó 5.000,- Ft/fő az étterem gondosan válogatott alapanyagokból összeállított ételeinek alkalmi kínálatából és itallapjáról történő fogyasztás árába beszámításra kerül!

FIGYELEM! A VIATOR Jazzvacsorák eseményeire az online jegyvásárlás nem lehetséges, jegyet vásárolni közvetlenül az étteremnél lehet a következő elérhetőségeken:

VIATOR APÁTSÁGI ÉTTEREM ÉS BORBÁR
Cím:          H-9090 Pannonhalma, Vár 1.
Tel.:           +36/96/570-200
Mobil:        +36/30/213-6000
E-mail:      etterem@viator.co.hu
Web:         www.viator.co.hu

 

Fontos tudnivalók a jegyvásárlással kapcsolatban:

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Pannonhalmi Jazznyár programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatók és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

A jogszabály értelmében a rendezvény szervezője az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni, és aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, attól a belépést meg kell tagadnia – függetlenül attól, hogy az érintettnek van-e érvényes belépőjegye.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Amennyiben ez a helyzet bekövetkezne, erről weboldalunkon tájékoztatni fogjuk Önöket. Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak. 

Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy minden helyszín meghatározhatja a saját szabályait az aktuális jogszabályoknak megfelelően, ezért feltétlenül ellenőrizze a rendezvény szervezője által közzétett információkat, mielőtt eseményre indulna.

A védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha az érintett a koronavírus elleni védettségét a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolja.

TRANSZFER

A megyeszékhelyről indulók és oda érkezők számára mindegyik koncert esetén transzferlehetőséget biztosítunk. A győri Városháza mellől 18.30 órakor modern, kényelmes, légkondicionált autóbusz indul az adott rendezvényhelyszínre, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza. A buszjegy ára bruttó 3.200,- Ft/fő/retúr.

Az idei évtől a busztranszfert kizárólag előre megváltott jegyvásárlással tudjuk garantálni.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy az utazásra vonatkozó helyigényüket a Viator Jazz Vacsorák esetén az étterem email címén a jegyvásárlással egy időben, de legkésőbb az érintett koncertet közvetlenül megelőző hétfőig jelezzék!

A minimális utaslétszám minden koncert esetében 8 fő!

A fentiek hiányában a transzferlehetőséget nem tudjuk garantálni!