Barion Pixel
Ezekben az időpontokban várjuk Önt!

Nat Osborn Band (USA, PL)

Események betöltése

« Összes Események

Nat Osborn Band (USA, PL)

július 7. 19:30 - 21:30

5 000Ft - 8 500Ft

PANNONHALMI JAZZTERASZ

 

 

Nat Osborn (US) – ének, billentyűs hangszerek
Slawek Pezda (PL) – tenorszaxofon
Fabian Klimanek (PL) – trombita
Dustin Carlson (US) – gitár
Mike Parker (US) – basszusgitár
Piotr Przewozniak (PL) – dobok

 

 

 

Nat Osborn New Yorkban született és él, a város lüktető energiája a vérében van, ahogy a zenéjében is. Egy nagy halom soul és egy masszív adag funk, jazz, indie-rock és pop keveredik zenekarának izgalmas, vibráló, igencsak eredeti hangzásában. Részben amerikai, másik felében európai csapatával együtt Nat bő 10 éve ontja eklektikus, lendületes, emlékezetes előadásait a közönségre tengeren innen s túl, 2013 óta a zenekar több száz koncerten és fesztiválon játszott világszerte, köztük a Bohemia Jazz Festival (CZ), a Trieste Loves Jazz Festival (IT), a Koszalin Juwenalia Festival (PL) és még sok más főszereplőjévé vált, míg hosszas előkészületek után végre a pannonhalmi bemutatkozáshoz is összeállt minden. A New York Music Daily szerint „Osborn egy rakás különféle pitébe nyúl bele, de minden alkalommal valami igazán jó dolog sül ki belőle”, úgyhogy most is bizton számíthatunk erre a végeredményre.

A teljes Pannonhalmi JazzNyár koncertsorozat és általános információk IDE kattintva érhetők el!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Időpont: 2023. július 7. péntek 19.30
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza
Esőhelyszín: Pannonhalmi Bencés Gimnázium díszterme

További információ:
info@osb.hu
+3696570191

Részletek

Dátum:
július 7.
Időpont:
19:30 - 21:30
Series:
Összeg:
5 000Ft - 8 500Ft

Helyszín

Pannonhlami Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza
Vár tér 1.
Pannonhalma, 9090 Magyarország

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Transzferjegy (07.07.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság – Adószám: 19886662-1-08 A jegy vásárlója tudomásul veszi, hogy a transzferszolgáltatást saját felelősségre veszi igénybe. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A busz 18.30 órakor indul a Győri városháza mellől a rendezvény helyszínére, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza.
5 000 Ft
Koncert belépőjegy (07.07.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Adószám: 19886662-1-08 A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a programok kizárólag a mindenkori hatályban lévő jogszabályok betartásával látogathatók, különös tekintettel a járványügyi rendelkezésekre. A rendezvényről képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával hozzájárul, hogy mint a rendezvény résztvevőjéről videó- és/vagy képfelvétel készülhet a program teljes területén és ideje alatt, melyet a szervező promóciós célokra felhasználhat. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben. A szereplő- és műsorváltozás jogát fenntartjuk.
8 500 Ft