Barion Pixel
Ezekben az időpontokban várjuk Önt!

MoonArra World Fusion (IND, IT)

Események betöltése

« Összes Események

MoonArra World Fusion (IND, IT)

június 23. 19:30 - 21:30

5 000Ft - 8 500Ft

PANNONHALMI JAZZ- & GASZTROKERT a pannonhalmi Levendulanapokon!


MoonArra World Fusion (IND, IT)

Jagadeesh Ramanujam Mudambi (IND) – gitár, scat
Madhuri Jagadeesh (IND) – ének
Mythili Anantharaman (IND) – indiai klasszikus ének
Jatavede Banerjee (IND) – indiai klasszikus ének
Dr. Nicola Baroni (IT) – cselló
Káel Norbert – zongora
Hoppál Mihály – nagybőgő
Lakatos Pecek András – dobok

A bangalorei gitáros és zeneszerző, Jagadeesh Ramanujam Mudambi és Madhuri Jagadeesh énekes-dalszerző által alapított MoonArra, azaz „Három Folyam” 2006-ban alakult az indiai klasszikus, a jazz és a világzenei befolyások kölcsönhatásának és kollektív hatásainak fúziójaként. A MoonArra küldetése mindig is az volt, hogy együttműködjön és kapcsolatot teremtsen a zenészekkel és a közönséggel világszerte, közvetítve a béke és harmónia, a jóindulat és a tolerancia üzenetét a mai környezetben. A zenekar nemzetközi színtéren is fellépett jelentős jazzfesztiválokon és koncerteken Ázsiában, Afrikában és Európában egyaránt, 2009 óta 9 tengerentúli koncertturnéja volt. Az önálló pannonhalmi esemény különlegessége és jelentősége, hogy az indiai, olasz és magyar zenészekből álló egyedi kollaboráció ezen a spirituális jelentőségű helyen fejezi ki közös elhivatottságát az indiai klasszikus, a jazz és a világzene ötvözését célzó új művészeti törekvések iránt.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Időpont: 2023. június 23. péntek 19.30
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertje
Esőhelyszín: Pannonhalmi Bencés Gimnázium díszterme

További információ:
info@osb.hu
+3696570191

Részletek

Dátum:
június 23.
Időpont:
19:30 - 21:30
Series:
Összeg:
5 000Ft - 8 500Ft

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Koncert belépőjegy (06.23.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Adószám: 19886662-1-08 A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a programok kizárólag a mindenkori hatályban lévő jogszabályok betartásával látogathatók, különös tekintettel a járványügyi rendelkezésekre. A rendezvényről képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával hozzájárul, hogy mint a rendezvény résztvevőjéről videó- és/vagy képfelvétel készülhet a program teljes területén és ideje alatt, melyet a szervező promóciós célokra felhasználhat. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben. A szereplő- és műsorváltozás jogát fenntartjuk.
8 500 Ft
Transzferjegy (06.23.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság – Adószám: 19886662-1-08 A jegy vásárlója tudomásul veszi, hogy a transzferszolgáltatást saját felelősségre veszi igénybe. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A busz 18.30 órakor indul a Győri városháza mellől a rendezvény helyszínére, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza.
5 000 Ft