Barion Pixel
Ezekben az időpontokban várjuk Önt!

Random Trip X Szász Ágnes, Vavra Bence, Sárdi Tamás, Bata István

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Random Trip X Szász Ágnes, Vavra Bence, Sárdi Tamás, Bata István

2023 június 9. 19:30 - 22:00

PANNONHALMI JAZZTERASZ


ELŐZENEKAR
Ineffable (Erdély)

Regián Réka Kata „RéKata” – ének, fuvola
Lukács Márton Örs – billentyűs hangszerek
Szereceán Tihamér – basszusgitár, szintetizátorbasszus
Szereceán Osszián – dobok

 

A Random Trip 2020. szeptemberi pannonhalmi nyárzáró fellépésével ért véget egy korszak, amelynek az idei szezonnyitó koncertjük az akkori művészeti vonalhoz való visszatéréssel rajzol keretet. A 2023-as koncert ráadásul színes bevezetővel indít, bemelegítéshez a Csíkszeredai Nagy István Művészeti Középiskola falai között 2017 nyarán alakult Ineffable zenekar érkezik Erdélyből. 2018 februárjában a Marosvásárhelyi Rádió „Kotta” című műsorában történt az első élő közvetített koncertjük, ami további színvonalas fellépések sorozatát indította be. A kisebb helyi kávézókban történt sikeres bemutatkozások után a zenekar már kisebb turnén is részt vett a környező városokban, amellyel a nemzetközi Csíkszeredai Jazzfesztivál promotálására kaptak felkérést. A fiatal koruk ellenére már két nagylemezzel büszkélkedő formáció a világhírű Richard Bona csíkszeredai koncertjére szervezett állófogadás zenekaraként is fellépett, de 2022 novemberében a marosvásárhelyi kultúrpalotában a Marosvásárhelyi Állami Filharmónia közreműködésével első szimfonikus koncertjükre is sor került már. Repertoárjukban saját számok szerepelnek, zenéjükben több stílus keveredi, benne megtalálhatók a jazz, a soul és neo-soul, továbbá az R&B, a pop, a hip-hop, valamint egyéb progresszív műfajok elemei egyaránt.

 


R
andom Trip feat. Szász Ágnes, Vavra Bence & Sárdi Tamás
Delov Jávor – dobok
DJ Q-Cee – scratch, bakelitlemezek, looper, beatbox
Bata István – basszusgitár
Sárdi Tamás (Maszkura és a Tücsökraj) – billentyűs hangszerek
Szász Ágnes (Vintage Dolls) – ének
Vavra Bence (ByTheWay) – ének

 

A Random Trip hazánk legsokoldalúbb könnyűzenei közössége: műfaji határokon – pop, rock, jazz, hip-hop, blues, elektro stb. – átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzenei szcéna legkülönbözőbb műfajokból érkező előadói lépnek fel sokszor meglepő összeállításokban, és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba. A 2008/2009 fordulóján fővárosi műhelyekből indult, heti rendszerességgel megtartott klubest mára „kinőtte” saját kereteit: Budapest legnagyobb koncerthelyszínein, jazzfesztiválokon, a nagy nyári zenei fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is egyaránt szívesen látott vendég, a fellépők sorában pedig rendszeresen megtalálhatók itthoni, de akár nemzetközi sztármuzsikusok. A sorozat vezéregyénisége Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee, akik körül ezen alkalommal is izgalmas összetételű társaság zenél.

A teljes Pannonhalmi JazzNyár koncertsorozat és általános információk IDE kattintva érhetők el!

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Időpont: 2023. június 09. péntek 19.30
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza
Esőhelyszín: Pannonhalmi Bencés Gimnázium díszterme

További információ:
info@osb.hu
+3696570191

Részletek

Dátum:
2023 június 9.
Időpont:
19:30 - 22:00
Series:

Helyszín

Pannonhlami Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza
Vár tér 1.
Pannonhalma, 9090 Magyarország

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jegyek are no longer available