Barion Pixel
Ezekben az időpontokban várjuk Önt!

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann – Jazzkívánságműsor magyarul 2&3

Események betöltése

« Összes Események

Sárik Péter Trió & Falusi Mariann – Jazzkívánságműsor magyarul 2&3

augusztus 11. 19:30 - 21:30

5 000Ft - 8 500Ft

PANNONHALMI JAZZTERASZ

 

 

 

Falusi Mariann – ének
Sárik Péter – zongora
Fonay Tibor – nagybőgő
Gálfi Attila – dobok

 

 

 

 

Folytatódik a Sárik Péter Trió sikersorozata, a Jazzkívánságműsor! Ezen a koncerten újra magyar slágerek jazzes feldolgozásai hallhatók, és ismét Falusi Mariann énekel! A Jazzkívánságműsor-koncertek 2010-ben indultak: a közönség bármilyen műfajú dalt kérhetett, a trió pedig eljátszotta a saját stílusában. A koncertsorozat legjobban sikerült darabjaiból ezzel együtt már négy nagylemez jelent meg. A zenekarvezető Sárik Péter úgy vallott e projektről, hogy “az elején álmomban sem gondoltam volna, hogy a műsor ennyire népszerű lesz, de a koncertek során rájöttem, hogy mi a hatalmas siker titka. Annak ellenére, hogy látszólag könnyed slágereket játszunk, a színpadról mégis sokszor igen kemény jazz szól, de LGT-be, Kovács Katiba, a legnépszerűbb előadókba „csomagolva”. Így a jazzt egyébként nem kedvelők szívesen hallgatják kedvenc dalaikat, és szinte észre sem veszik, hogy jazzkoncerten vannak. A jazzrajongók ugyanakkor örömmel fogadják az új sztenderdeket, hisz a jazz hőskorában ugyanez történt: a legismertebb slágereket játszották el a jazz-zenészek, csak másképp.”

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Időpont: 2023. augusztus 11. péntek 19.30
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza
Esőhelyszín: Pannonhalmi Bencés Gimnázium díszterme

További információ:
info@osb.hu
+3696570191

Részletek

Dátum:
augusztus 11.
Időpont:
19:30 - 21:30
Series:
Összeg:
5 000Ft - 8 500Ft

Helyszín

Pannonhlami Főapátság pincészetének szabadtéri kóstolóterasza
Vár tér 1.
Pannonhalma, 9090 Magyarország

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Koncert belépőjegy (08.11.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Adószám: 19886662-1-08 A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a programok kizárólag a mindenkori hatályban lévő jogszabályok betartásával látogathatók, különös tekintettel a járványügyi rendelkezésekre. A rendezvényről képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával hozzájárul, hogy mint a rendezvény résztvevőjéről videó- és/vagy képfelvétel készülhet a program teljes területén és ideje alatt, melyet a szervező promóciós célokra felhasználhat. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben. A szereplő- és műsorváltozás jogát fenntartjuk.
8 500 Ft
Transzferjegy (08.11.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság – Adószám: 19886662-1-08 A jegy vásárlója tudomásul veszi, hogy a transzferszolgáltatást saját felelősségre veszi igénybe. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A busz 18.30 órakor indul a Győri városháza mellől a rendezvény helyszínére, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza.
5 000 Ft