Barion Pixel
Ezekben az időpontokban várjuk Önt!

Sax-O-Funk feat. Keresztes Ildikó

Események betöltése

« Összes Események

Sax-O-Funk feat. Keresztes Ildikó

augusztus 18. 19:30 - 21:30

5 000Ft - 8 500Ft

PANNONHALMI JAZZ- & GASZTROKERT

Keresztes Ildikó – vokál
Csányi István (Zorán, Zoltán Erika) – szaxofon, vokál
Kardos Norbert (Caramel, Kökény Attila) – billentyűs hangszerek
Dajka Krisztián (Zséda) – gitár
Takács Donát (Takács Nikolas, Caramel) – basszusgitár
Balog László (Bereczki Zoltán, Biga, Nika) – dobok

 

Sax-O-Funk – funk, soul, R&B, smooth jazz élvonalbeli magyar session-zenészektől…

A „művésznév” mögött Csányi István session-zenész rejtőzik, aki 2011-ban kezdett bele e sajátos projektjébe. Két dalt is komponált szaxofonra ekkortájt, amelyek közül a „Riffness” bejutott a Jazzy Rádió Jazz Dalverseny döntőjébe, és azóta is előszeretettel játssza az állomás. A 2016-ra öttagúvá érett produkcióban István mellett népszerű és foglalkoztatott zenészek ékesítik a csapatot. A koncerteken saját szerzemények mellett olyan világslágerek igényes átiratai hallhatók, amelyeket nem kisebb nevek jegyeznek, mint az Earth, Wind & Fire, David Sanborn, Stevie Wonder, Everette Harp, Chaka Khan vagy a Mezzoforte. A 2023-as pannonhalmi jazzsorozat záróestéjén rendhagyó módon Keresztes Ildikó művésznővel kiegészülő formáció egészét áthatja István zenei hitvallása, amely szerint „a zene mindannyiunknál nagyobb, ezért aztán csak szolgáljuk a csodát!”

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Időpont: 2023. augusztus 18. péntek 19.30
Helyszín: Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertje
Esőhelyszín: Pannonhalmi Bencés Gimnázium díszterme

További információ:
info@osb.hu
+3696570191

Részletek

Dátum:
augusztus 18.
Időpont:
19:30 - 21:30
Series:
Összeg:
5 000Ft - 8 500Ft

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Koncert belépőjegy (08.18.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Adószám: 19886662-1-08 A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a programok kizárólag a mindenkori hatályban lévő jogszabályok betartásával látogathatók, különös tekintettel a járványügyi rendelkezésekre. A rendezvényről képfelvétel készül. A jegy megvásárlásával hozzájárul, hogy mint a rendezvény résztvevőjéről videó- és/vagy képfelvétel készülhet a program teljes területén és ideje alatt, melyet a szervező promóciós célokra felhasználhat. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben. A szereplő- és műsorváltozás jogát fenntartjuk.
8 500 Ft
Transzferjegy (08.18.)
Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátság Adószám: 19886662-1-08 A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a transzfer szolgáltatást saját felelősségre veszi igénybe. A jegyek nem helyre szólnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben. A busz 18.30 órakor indul a Győri városháza mellől a rendezvény helyszínére, majd a program után kb. 22.00 órakor vissza.
5 000 Ft