Stinky Bugs feat. CéAnne & Méhes Adrián & Perrin

Stinky Bugs feat. CéAnne & Méhes Adrián & Perrin

Fellépők:

Szélinger Anna „CéAnne” – ének
Perrin – ének
Méhes Adrián – ének
Schneider Zoltán – gitár
Gátos Iván – billentyűs hangszerek
Gátos Bálint – basszusgitár
Jancsovics Máté aka Hybrid Drummer (Punnany Massif) – dobok

Kapunyitás: 18:30 órától

 

A koncert időjárástól függetlenül a meghirdetett időpontban és helyszínen megtartásra kerül. Nincs alternatív esőhelyszín, kérjük gondoskodjanak az időjárásnak megfelelő öltözékről.

A Pannonhalmi Jazzterasz és a Pannonhalmi Jazz- & Gasztromajor eseményeire érvényes belépőjegy ára egységesen bruttó 4.900,- Ft/fő, amely tartalmaz egy logóval ellátott kóstolópoharat és egy köszöntőitalt, továbbá jogosít az adott koncerten történő részvételre!

A nagy érdeklődésre és a helyek korlátozott számára való tekintettel mindegyik rendezvénysorozat koncertjeinek látogatása az előző évek gyakorlatát követve kizárólag előzetes jegyvásárlással lehetséges. A jegyértékesítést az idei esztendőben immár saját online-felületre tereljük, hogy a vásárlást megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük. Az idei jazzévad koncertjeinek belépőjegyei 2021. június 5. szombattól az alábbi linken vásárolhatók meg a Barion fizetési kapuján keresztül történő bankkártyás tranzakcióval:

www.pannonhalmifoapatsag.hu/jegyvasarlas

Fontos tudnivalók a jegyvásárlással kapcsolatban: A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a Pannonhalmi Jazznyár programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani. A jogszabály értelmében a rendezvény szervezője az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni, és aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, attól a belépést meg kell tagadnia – függetlenül attól, hogy az érintettnek van-e érvényes belépőjegye. Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására! Amennyiben ez a helyzet bekövetkezne, erről weboldalunkon tájékoztatni fogjuk Önt. Kérjük, hogy a jegyvásárlás idején vegye figyelembe azt, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak.

[tc_wb_event id=”22264″ ticket_type_title=”Jegytípus” price_title=”Ár” cart_title=”Kosárba”]