Adjuk össze!

Bezártság, magány, távolság. Oly sok kérdést tett fel és oly kevés választ adott az elmúlt időszak. A Pannonhalmi Főapátság a nyári hónapokban éppen ezért azoknak szeretne segíteni, akik úgy érzik elvesztek útközben. Megingott a lelki egyensúlyuk, vagy egyszerűen csak hasznosan szeretnék eltölteni a mindennapokat. Elindítottunk egy olyan adománygyűjtést, amellyel mindenki számára elérhetővé tehetjük azokat a lelki és gyakorlati tartalmakat, amelyeket szerzeteseink oktatási, nevelési és spirituális tapasztalatai alapján állítunk össze.

Örülünk, hogy éppen útjára indított adománygyűjtési akciónk máris támogatókra talált. Hisszük, hogy együtt, az Önök segítségével sikerül elérnünk a kitűzött célt és számos család, gyermek és idős ember nyarát tehetjük boldogabbá. Hiszen az ezeréves Pannonhalmi Főapátság mindig is támogatást és képzést kínált azoknak, akik lelki elmélyülést, vagy épp szellemi élményt kerestek.

A készülő online felületen egyebek mellett tippeket, ötleteket kaphatnak majd az érdeklődők a szabadidő hasznos eltöltéséhez, de bekapcsolódhatnak a szerzetesi liturgiába, valamint a filmek és az irodalom világába is elkalauzoljuk őket.

Kérjük, amennyiben teheti, adományával Ön is támogassa törekvéseinket, hogy lelki „gyakorlataink” minél többekhez eljuthassanak!