Gyertek a fitnesz lelkigyakorlatra!

Új barátságok, izzasztó edzések, lelki feltöltődés – fitnesz lelkigyakorlat a résztvevő szemével

Vaskalaposság helyett megdöbbentő nyitottság. Előítéletek helyett feltétel nélküli elfogadás. Avagy hogyan dőlnek meg a sztereotípiák 4 nap alatt. Ha Te is kíváncsi vagy, hogy milyen egy szerzetes, ha elfáradtál és feltöltődnél, ha új emberekkel ismerkednél meg, ha rendkívüli környezetben sportolnál, vagy csak egy kis csendre vágysz, itt a helyed. Fitnesz lelkigyakorlat Pannonhalmán.

Még van szabad hely, jelentkezz most itt:
https://pannonhalmifoapatsag.hu/spiritual-workout-2021/

Takács Krisztián önkormányzati képviselő és egy kulturális intézmény vezetője. Tavaly vett részt először a 4 napos lelkigyakorlaton és számára nem is volt kérdés, hogy idén is ott a helye. "Munkám során rengeteg emberrel beszélek, kommunikálok nap, mint nap és úgy éreztem, hogy ez már sok. Kell egy kis csend" – meséli. Délelőtt edzések, délután spiritualitás. Így épülnek fel a napok. Krisztiánnak a sport része volt a legvonzóbb. Azt mondja, olyan oktatók figyeltek rájuk, akiknél jobbakkal még nem találkozott.  Egyénileg foglalkoztak mindenkivel és rendesen meg is izzasztottak a résztvevőket - vallja be.

A test után pedig a lélek edzése jött. "Nem voltam gyakorló hívő, sőt eléggé eltávolodtam az egyháztól" – meséli. "Tartottam is attól, hogy majd megbotránkozva néznek rám, amiért nem ismerem a liturgia minden részletét, vagy nem pontosan úgy imádkozom, ahogy azt elvárnák. Megdöbbentő volt azonban az a nyitottság, amellyel felém fordultak. Aki eljön erre a négy napra, nem vaskalapos katolikus szertartásoknak lesz a részese, hanem megtapasztalhatja milyen a feltétel nélküli elfogadás és szeretet.

Mindenkinek ajánlom ezt a feltöltődést, akik nagy zajban élnek és nem csak az autókra gondolok, hanem egyszerűen az élet és a munka zajára. Azoknak is, akik szeretnék megtalálni és jobban megismerni önmagukat, új barátságokat szeretnének kötni, vagy épp kíváncsiak a bencésekre."