Hálaadás beküldése

2020. március 21. óta fogadja szerzetesközösségünk azokat az imaszándékokat, amelyet beküldőik ránk bíznak. Mintegy 3900 helyről több mint 10.000 különböző szándék érkezett.

2020 szilveszterén szerzetesközösségünk az imádság és könyörgések mellett a hálaadást is Isten elé szeretné tárni. Ahogy Szent Pál fogalmazza meg a filippieknek írt levelében: Az Úr közel van! Semmiért se aggódjatok, hanem minden körülmények között imádság és könyörgés által hálaadással tárjátok kéréseiteket Isten elé! (Fil 4,5b-6).

Kérjük, írja le, miért ad személyesen hálát Istennek! A hálaadásban szerepelhet személy, esemény, történés, változás, akit, illetve amelyet megköszön Istennek. Bencés közösségünk pedig a 2020. december 31-i 18:00 órakor kezdődő hálaadó vesperásban tárja Isten elé az Ön köszönetét, hálaimáját is. A zsolozsmában minden egyes szerzetes külön megemlékezik imádságában a neki kiosztott, ránk bízott hálaadásról.

Köszönjük a bizalmat! Az irgalmas Úr hallgassa meg hálaadásunkat és kéréseinket.

 

Kedves Barátaink!

Köszönjük, hogy szerzetesközösségünkre bízták hálaadó imádságukat. A december 31-i hálaadó vesperásban szerzetesközösségünk tagjai végigimádkozták ezeket, valamint 2-2 hálaadást fel is olvastak az imádságban. Köszönjük, hogy hangot kölcsönözhettünk Isten előtt az Önök leírt szavainak.

Szerzetesközösségünk továbbra is várja a beküldött imaszándékokat, amelyekért egyénileg és közösségileg is imádkozunk. Az imakéréseket itt tudják elküldeni: https://pannonhalmifoapatsag.hu/imaszandek/

Békés és egészséges új esztendőt kívánunk Isten áldásával:

a pannonhalmi szerzetesközösség