Online szerzetesfutás 2021

2021. április 24-én a tavalyihoz hasonlóan ismét egyéniben rajtol el a „pannonhalmi szerzetesfutás”! Hogyan?

A járványhelyzet miatt a közös futásról le kell mondanunk. Ugyanakkor az együttes futásunkat szeretnénk „online futássá” fejleszteni a következők szerint.
A szerzetesfutás napján, április 24-én mindenki ott, ahol éppen él, menjen el futni vagy sétálni, akkora távot, amilyet szeretne. Valamilyen applikáció segítségével rögzítsétek az útvonalat, illetve készítsetek magatokról egy szelfit a befejezéskor! A szelfiket, illetve a futásról szóló screenshotokat a szerzetesfutas@osb.hu címre küldjétek, az adataitokat pedig töltsétek fel az alábbi táblázatba. Az ezekből készülő fotómontázst elérhetővé tesszük itt, a honlapon és a Pannonhalma Élmény fb-oldalon is.

A szerzetesfutás apropóján szeretnénk titeket a másnapi konventmisére is meghívni (április 25. 10:00 óra), amelyet online közvetítünk a pannonhalmi bazilikából. A szentmisében imádkozunk – engedelmetekkel – név szerint is értetek. Szándékaitokat és imakéréseiteket ti is beküldhetitek itt. A közvetítés a főapátság youtube-csatornáján lesz.

A nehezített körülmények ellenére már nagyon várjuk a közös futást. Jelige: „megújulunk, mint a sasok 2.0”.