Elkezdődött a szüret!

Bár a Pannonhalmi Borvidéken már augusztus eleje óta tart, a Pannonhalmi Főapátság pincészetének ültetvényein csak szeptember első napjaiban kezdődött az idei szüret. Az érett szőlő megfelelő időben történő betakarítása a birtokon végzett éves munka dicsőítése, a fürtök és bogyók kíméletes feldolgozása pedig a következő esztendőben elérhető bor mennyiségének és minőségének meghatározója. Szőlészeti-borászati mérföldkő tehát egy pincészet ciklikus működésében, amelynek sikere ünneplésre ad okot. Tesszük ezt egy izgalmas válogatáskarton összeállításával, amelyet a tavaly november óta zajló arculatváltásunk révén immár kizárólag a megújult kifejező címkevilág tételeiből állítottunk össze és a szüret végég kedvezménnyel kínálunk.

szüreti kóstolócsomag egyszerre tartalmaz friss, üde, ropogós kortyokat és vastagabb, komplexebb, nagyobb testű nedűket a száraz fehér-, rozé- és vörösborok teljes szélességében. Könnyed baráti beszélgetések társai vagy meghittebb alkalmak ideális kísérői lehetnek, szezonális alapanyagokból készült idényfogások tökéletes párosításait alkothatják, de önmagukban fogyasztva is nagy élményt ígérnek, hiszen kivétel nélkül hordozzák a 2018-as évjárat kiválóságát és közvetítik a hol már csapadékosabb hűvös, hol pedig még napsütéses derűsebb napokkal bíró változó évszak illatait-ízeit.

6 palackból álló színes válogatás most kedvezményes áron vásárolható meg a Pannonhalmi Főapátság pincészetének borboltjában és szabadtéri kóstolóteraszán személyesen illetve rendelhető meg internetes áruházában kényelmesen online.