„Átmenet – Zarándoktapasztalatok” könyvbemutató

„A zarándoklat kiszakadás a megszokott rutinból, a megtisztulás egyszerűséggel járt ösvénye. Az út többnyire megmerítkezés a teremtésben, megküzdés a kihívásokkal és a nehézségekkel. A vándorlás átmeneti tapasztalata formál bennünket, egyre mélyebb önismeretre vezet. Ha el tudjuk engedni ragaszkodásainkat, akkor más emberré válunk, mint akik az induláskor voltunk.”

2024. április 30-án, 17:30-kor a budapesti Lumen kávézó nagytermében mutatjuk be Gérecz Imre és Tóth Brúnó pannonhalmi bencés szerzetesek közös kötetét "Átmenet - Zarándoktapasztalatok" címmel. Egy este, ahol közösen fedezzük fel a zarándoklat – legyenek akár fizikai, vagy lelki - mélyebb értelmét, és személyes történeteket hallunk az útról, amely mindenkit átalakít.
A beszélgetést Erdődy Orsolya, a Budapesti Fesztiválzenekar menedzser-igazgatója vezeti. Vendégek Gazsi Zoltán cégvezető, aki súlyos betegsége révén a gyógyulás kihívásokkal teli útját jártaés Petényi Mirkó, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója, volt győri bencés diák, aki kétszer is megjárta az El Caminot.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Találkozzunk a Lumen kávézóban, hogy együtt fedezzük fel, hogyan változtat meg minket az út, amelyre lépünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

www.pannonhalmifoapatsag.hu